Rólunk

Üdvözöljük a Műszerész 2003 Kft honlapján!

A Műszerész 2003 Kft. több országos szervízhálózat tagjaként működő, veszprémi háztartásigép-márkaszerviz. Telephelyünk Veszprém központjához közel, tömegközlekedési eszközzel és személygépkocsival is jól megközelíthető helyen, a Budapest út 69. szám alatt található.

 Négy évtizedes elméleti, gyakorlati-szakmai tapasztalattal rendelkezem, a 80-as évektől a Rátesz szervizben, majd 1993-tól az Agilis Elektrik Bt-nél jelenleg 2003-tól a Műszerész 2003 Kft-nél.

Célunk, hogy közérthető és széleskörű tájékoztatással, magas színvonalú szolgáltatásokkal, az uniós elvárásoknak megfelelő módon maradéktalanul kielégítsük ügyfeleink igényeit. Ezért hoztuk létre még 2007-ben országosan is egyedül állóként online ügyfélszolgálatunkat.

Online ügyfélszolgálatunkra az elmúlt években egyre nagyobb szükség lett, jelenleg a hibabejelentések 70-80 %-ban elektronikus formában érkezik.

Az elmúlt 10 év változásai szervizünket is elérte, megjelentek a piacon a nem javítható kiskészülékek, melyeket garancia idő alatt is már cserélték javítás helyett, az új nagy készülékek kompaktabbak lettek, ezáltal kevesebb lett a meghibásodás (ami jó is lehet) viszont az alkatrészek egy nagyobb egységet képeznek így cseréjük sokszor túl drága. Ezáltal csökkent a javítási megbízások száma. A készülékek jellege, paramétere is megváltozott, az elektronikák fejlesztésével elértek egy sokkal takarékosabb, mind víz, energia megtakarításban, mind az új igényeknek megfelelő felhasználói szolgáltatást. Ehhez kapcsolódva a partnereink által elvárt szerviz szolgáltatások, szakmai felkészültsége is megváltozott, ezért több kollégánk kilépett a márka szerviz köteléke alól. A több mint tíz évvel ez előtti csapat jelentősen zsugorodott. Utánpótlás hiánya miatt a lemorzsolódott szakembereket már nem lehet pótolni, sajnos ez országos probléma is.

Az internet térhódításával, először a szerviz alkatrész forgalmát, csökkentette. Partnereink, megbízóink, bevezették a központi call centereket így a szervizben ügyfélfogadóra már alig volt szükség.

Országosan is elég sok úgynevezett zárt szerviz található, ami azt jelenti, hogy nincs az ügyfelek számára elérhető telephelye.

A Műszerész 2003 Kft-nek van nyilvános telephelye a nehézségek ellenére is.

A reggeli nyitvatartás ideje alatt van lehetőség a személyes kapcsolat tartásra, javításra leadni-felvenni készülékekeket, alkatrészeket, kiegszítőket,porzsákokat vásárolni.

A telefonos elérhetőség nagyrészt azoknak van akik nem érik el a digitális világ eszközeit.

Sajnos nem tudom megoldani, hogy hosszabb legyen a nyitvatartás, valamint, hogy egésznap telefonon elérhető legyek.

Használja az online ügyfélszolgálatot, nem azonnal kap választ a kérdéseire mint telefonon, de tapasztalatom alapján jól működő rendszer.

Az elmúlt negyven évben több mint 40.000, ügyfélnél vegeztem javításokat, adtam tanácsot, illetve segítettem a problémák megoldádában.

Tisztelettel:

Néninger János